Visual
Terug

We hebben voor u en voor jullie een leuk programma gemaakt om met elkaar het nieuwe seizoen te starten.

Hieronder vindt u alle informatie hierover. Opgeven kan hier.

In, om, achter en naast de Oude School, Kerk en Rond de Toren is er van alles te zien, te beleven met vooral plezier en ontspanning op het plein voor jong en oud!!!

 Van 14.00 – 17.00 uur

Theetuin naast de kerk

Heerlijk genieten van een kopje koffie of een kopje thee, kom langs bij onze theetuin! De gezelligste theetuin van Oudkerk.

Heel Oudkerk bakt!

Ben jij een echte thuisbakker en maak je heerlijke taarten? Wil jij dan voor de theetuin een taart of ander lekkers bakken?

Escape from Church

Actueel, interactief en nergens anders vertoond. Lukt het jou om de sleutel te vinden? Deelnemers moeten binnen de tijd alle raadsels, vragen en puzzels over kerk en gemeente oplossen om de sleutel te vinden van de kerkdeur.

Vanaf 17 jaar

Bootcamp

Geef jezelf een goed gevoel en kom in groepsverband meetrainen. Leuke en ontspannende kracht- en uithoudingsoefeningen in de frisse buitenlucht Rond de Toren.

Kofferbakverkoop

Wil jij van je ‘oude spullen’ af? Prop je auto dan vol en kom het verkopen op het plein. Wie weet heeft een ander er weer profijt van.

Pop-Up Store

Creatief bezig zijn is op dit moment weer helemaal in. Ben jij zo’n creatieveling, kom dan je zelfgemaakte spullen en/ of lekkernijen verkopen op het plein.

Workshop De Vier Jaargetijden

Gezellig een middagje bloemschikken en naar huis gaan met iets moois dat u zelf gemaakt hebt.

Workshop Creatief voor Kinderen

Pimp een tas en geef aan een standaardproduct je eigen draai. Pimp workshops zijn helemaal hot!

Ontmoetingsplek Parc du Silence

Na een actief middagje rond de kerk doorgebracht te hebben is er een ontmoetingsplek van Parc du Silence. Van 17.00-18.00 uur. Hier kom je tot rust en kun je even ontspannen, de dag doorpraten en elkaar ontmoeten. Welkom!

BBQ

Aansluitend op de middagactiviteiten om 18.00 uur is er de BBQ. Met elkaar bakken en borrelen, een praatje, gezelligheid en livemuziek van Acoustic D-Votion.

Zondag 17 september

Kom naar de startdienst om 9.00 uur of 10.45 uur.

Tussen de twee ochtenddiensten is er koffie en thee in De Oude School.

En verder...

sumoworstelen, springkussen, kubb, fotoshoot, schminken, tatoeage zetten, ringsteken op de tandem, Wii Mario Kart op groot scherm.

Volop plezier voor jong en oud!